Здравейте! Както може би вече знаете, казвам се Ивайло Иванов. Тук сте за да разберете повече за мен и дали съм нормален човек – ще се опитам да бъда максимално откровен.

Моят стил е резултат на неуморни усилия за осъвършенстване на това, което правя най-добре и пълното доверие на клиентите ми.

Няма да прочетете за награди или „топ 10 класации“, защото най-важно е, че сте влюбени в работата, която виждате и сте готови да ми се доверите изцяло. Това доверие ме кара да намеря перфектния баланс между креативното и чистата фотожурналистика.

Ето какво може да очавате от мен. Никога не снимам двойки, с които не съм имал среща преди това очи в очи, било на живо или през някой канал за видео разговори. Целта на тази среща е да разберем дали сме подходяща комбина за един невероятен краен продукт.

В 90% от сватбения Ви ден няма да чуете гласа ми, освен ако не искате снимка с някой човек. Това е защото цялата ми концентрация отива в това да следя обстановката и какво може да стане всеки един момент. Именно за това държа на доверието, тъй като вие трябва да ми се доверите, че улавям най-добрите моменти и върша работата си по най-добрия начин. По време на фотосесията може да ви насоча или да ви предразположа. Вие не трябва да знаете как да позирате, това е работа на сватбения фотограф.

Личен живот

Семейна фотосесия на Бистрица с Милост и Матей

Милост е най-новото попълнение в нашия отбор и вече радостта е двойна! Тя се роди на 25ти Септември 2020, а дни по-рано беше и последната сватба за сезон 2020, така че нещата се наредиха много чудно 🙂

Сара е моята прекрасна съпруга, която ми каза най-цветното и прекрасно "Да!" на 21 Октомври 2017г. От тогава започнахме да "шлайфаме" всяко едно ръбче от нашия камък, но със сигурност всеки един ден с нея е празник, независимо от какво! Тя ме прави по-добър човек, баща и син...и по-добър фотограф!

Матей е нашето първородно щастие. Семейната радост след като се роди стана двойна! Не ме разбирайте погрешно, трудно е да отгледаш дете, а ние още се учим. Трудни са безсънните нощи, трудно е да подреждаш константно, трудно е да нямаш толкова време за себе си. НО! В момента, в който се прибереш и едно малко човече тича към теб за да те прегърне просто си казваш "Заслужава си!" х 10 000. Освен това е страхотен модел!