Сватбен фотограф в София и страната Ивайло Иванов

Здравейте! Както може би вече знаете, казвам се Ивайло Иванов. Тук сте за да разберете повече за мен и дали съм нормален човек – ще се опитам да бъда максимално откровен.

В забързаното ежедневие на живота аз намирам своя призив в заснемането на моменти, които разказват история – емоционални моменти които оставят трайно впечатление. Смятам себе си за „чил“ забавен човек и знам, че всички досегашни клиенти биха потвърдили това. Тези качества винаги са ми били полезни по време на тези искрени и съкровени моменти, които правят живота красив. И така, дали сватбена фотография или семейна фотосесия с купчинка бебета около вас - аз съм тук, за да уловя автентичността и емоцията, която прави този етап от живота ви наистина специален.

Моят стил е резултат на неуморни усилия за осъвършенстване на това, което правя най-добре и пълното доверие на клиентите ми.

Няма да прочетете за награди или „топ 10 класации“, защото най-важно е, че сте влюбени в работата, която виждате и сте готови да ми се доверите изцяло. Това доверие ме кара да намеря перфектния баланс между креативното и чистата фотожурналистика.

Сватбен фотограф в София и страната Ивайло Иванов

Ето какво може да очавате от мен. Никога не снимам двойки, с които не съм имал среща преди това очи в очи, било на живо или през някой канал за видео разговори. Целта на тази среща е да разберем дали сме подходяща комбина за един невероятен краен продукт.

Доста младоженци споделят след сватбения ден, че въобще не са ме усетили и съм бил като част от цялостната обстановка. Това е защото през целия ден се стремя да не наруша първичността на това, което се случва. Най-важното за мен не е да уловя "красив" кадър, но автентична емоция - естествено в комбинация с красива композиция и добра светлина. Именно за това държа и толкова много на доверието на своите клиенти.

Обикновено младоженците започват с израза "Ама аз не мога да позирам" и аз винаги им отговарям, че те и не трябва да позират. Кой човек позира в ежедневието си? Ако някой трябва да знае как да позира, то това съм аз и макар да съм специалист в тази област аз избирам "предразполагане" пред "позиране". Нека обясня - Позирането прави красива снимка, а предразполагането прави красива ИСТИНСКА снимка, така че когато я погледнете да кажете "Да, това сме ние! Това е нашата любов".

Личен живот

Личен живот на Ивайло Иванов, Милост Иванова

Матей е нашето първородно щастие. Да имаш момче ми отвори очите за това всъщност каква е разликата между мъжете и жените в корена му. Той е див, буен и щур. Иска да се катери, да чупи и да цапа. Това са момчетата, това са мъжете. Честно казано това ми прозрение ми помогна много при семейните фотосесии с момчета на неговата възраст. Те също са буйни и щури и при тях трябва действие. Няма позиране, няма тиха игра - трябва да играят, да се гонят и да бъдат себе си.

Сара е моята прекрасна съпруга, която ми каза най-цветното и прекрасно "Да!" на 21 Октомври 2017г. От тогава започнахме да "шлайфаме" всяко едно ръбче от нашия камък, но със сигурност всеки един ден с нея е празник, независимо от какво! Тя ме прави по-добър човек, баща и син...и по-добър фотограф!

Милост е най-новото попълнение в нашия отбор и вече радостта е двойна! Както и при Матей, така и при Милост ми се отвориха очите и това ме направи по-добър фотограф. Момичетата и жените не са като момчетата, те не са щури. Те са нежни, те обичат спокойствието и дори понякога дивата игра - но със стриктни правила 🙂