Основен пакет

1300лв.

Персонален

Всяка двойка е уникална и различна, ето защо ние сме готови да ви предоставим пакет според вашите нужди.

Изпрати запитване

Изпрати запитване

Ценоразпис:

Изпрати запитване

Предсватбена фотосесия

200лв.

Включва:

3 часа фотосесия с младоженците, след предварителен разговор на който се обсъжда локация, облекло, грим и още много детайли. Обработка в рамите на 14 дни.

Изпрати запитване

Допълнителна фотокнига

250лв.

Включва:

Фотокнига, изработена от масивна дървесина с гравиране, включваща кутия, вградена снимка на корицата и общо 10 разгъва(Около 45-50 снимки).

Изпрати запитване

Романтична фотосесия

120лв.

Включва:

1-часова фотосесия за двойки, след предварителен разговор на който се обсъжда локация, облекло, грим и още много детайли. Обработка в рамите на 14 дни.

фотосесия за бременни

Изпрати запитване

120лв.

Включва:

Едночасова фотосесия с вашия любим 🙂 Може да бъде външна или домашна фотосесия, като това се преценява на предварителния разговор, в който ще обсъдим облекло, грим и локация. Обработка в рамките на 14 дни.

индивидуална

фотосесия

Изпрати запитване

120лв.

Включва:

Индивидуална фотосесия в рамките на 1 час, след предварителен разговор на който се обсъжда локация, облекло, грим и още много детайли. Обработка в рамите на 14 дни.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Въпрос:

ОТГОВОР:

Времето за обработка на всички кадри от Вашия сватбен ден е 60 дни. Това, което може да очаквате като обработка е това, което виждате и в уебсайта – Филмова обработка, включваща и стилни черно-бели кадри.

КОЛКО ВРЕМЕ ТРАЕ ОБРАБОТКАТА НА КАДРИТЕ И КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ?

Въпрос:

ОТГОВОР:

КОЛКО КАДЪРА ДА ОЧАКВАМЕ ?

Това зависи най-вече от Вашия пакет, но като цяло за 10-часова сватба ще получите между 700 и 850 кадъра за целия ден.

Въпрос:

ОТГОВОР:

КАК СЕ ИЗВЪРШВА ПЛАЩАНЕТО ?

За да се запази датата е необходимо капаро в размер на 30% от избрания от Вас пакет. Останалите 70% могат да се заплатят преди, по време или до 1 седмица след Вашата сватба. Заплащането може да стане на ръка или по банков път по ваше желание.

Въпрос:

ОТГОВОР:

КАК ПРОТИЧА ЕДНА ЛИЧНА СРЕЩА ?

По времето на задължителната лична среща ще може да зададете всичките си въпроси, ще обсъдим Вашите очаквания към сватбената фотография, детайли около събитието и всичко, което ще получите в пакета си.