Сватбени игри / Игри за сватба

Сватбени игри Сватбена фотография

Сватбени игри .Вероятно сте тук защото планирате сватба и искате да си набавитe идеи за игри за сватба . Като професионален сватбен фотограф аз съм имал възможността да присъствам на всякакви шантави и различни игри и бих искал да ви представя 7те най-забавни и популярни игри, които съм имал възможността да заснема.

Всичко зависи от това колко усилия сте готови да хвърлите в подготовка и мислене на игрите. Поради тази причина подредбата на игри за сватба ще бъде от най-лесна до най-сложна и взискателна.

1 Сватбени игри : Играта с обувките

Всички знаем една от най-известните игри за сватба – играта с обувките. Тя не е нищо ново за нас, но бих искал да предложа една модификация на играта. За нея е добре просто да прочетете въпросите, да прецените, кои искате да бъдат включени, но в никакъв случай при подбора да не отговарят един пред друг. Това, което ще ви трябва са няколко големи листа и маркер. Отново е нужно да бъдете обърнати с гръб един към друг, като първите 10 въпроса са за булката, а вторите 10 за младоженеца. В първата част булката пише своя отговор на листа, а младоженеца се опитва да отгатне конкретния отговор, после обратното.

1. Ако на булката/младоженеца му оставаше 1 ден живот, то какво би правил/а ?

2. Коя е любимата му/й банда ?

3. Ако можеше да бъде едно животно за 1 ден, то какво би било то и защо ?

4. Кое е най-щурото нещо, което е правила ?

5. Една нейна/негова странност ?

6. Кое е нещото, което казва, че ще направи, но никога не прави ? (да отиде на фитнес, да замине спонтанно на някъде, да си купи нещо щуро….)

7. Къде НЕ иска да отиде никога ?

8. Най-неловкия му/й момент ?

9. Кое е нещото, в което си мисли, че е добър/добра, но всъщност не е.

10. Колко деца, какви са имената им ?

 

2 Сватбени игри : Шампионат по танци

Това е една от най-неангажиращите игри за сватба. Идеята е Вие(младоженците) и вашите кумове да бъдете журито, което оценява няколко избрани двойки, които ще трябва да сменят бързо различните стилове. Всеки добър ди джей разполага с миксове, които да сменя внезапно, а двойките трябва да се нагаждат според стила. П.С. Винаги може да кажете “хмм..не ми стига, колебая се между тези три двойки” и по този начин да има полу-финали.

Ако желаете да се запознаете с пакетите за Сватбена фотография и видеография може да посетите тази страница.

3 Сватбени игри : Играта с балони

Надувате 10 балона, а вашите избрани двойки трябва да ги спукат без ръце.

4 Сватбени игри : Състезания с торта

Отново избраните двойки трябва да действат заедно, но този път за да изядат парче с торта без ръце. Играта се играе след поднасянето на тортата.

5 Сватбени игри : Познаваш ли ме ?

Изкарвате няколко двойки, позиционирате ги с гръб един към друг. Това е една от тези игри за сватба , в които мъжете гърмят повече. След като ги позиционирате трябва да зададете въпрос към всяка една половинка от всяка една двойка, а въпросите са тип “С какво червило е жена ти в момента”, “Какъв цвят са очите на жена ти”, “С какви обеци е”, “С каква вратовръзка е мъжа ти” и т.н.

Ако желаете да научите за Сватбената фотография и начина ми на работа , то може да се запознаете от тук.

6 Сватбени игри : Довърши историята

Тази игра изисква малко повече подготовка от ваша страна, ето защо е накрая на списъка ни с игри за сватба . На всяка една маса се оставя по един бял лист и една химикалка. Всеки лист започва с “Имало едно време една сватбена двойка на име ……… и ……… Задължително трябва да си изберете по един лидер на всяка маса, за да може да подканва своя отбор да напише по-креативна история. Всеки участник на масата пише по едно изречение. Правилата се изясняват още в началото на престоя в ресторанта, за да има повече време хората да пишат. Накрая всеки един отговорник излиза и прочита цялата история. Булката и младоженеца определят коя маса печели и какво печели 🙂

Сватбени игри

7 Сватбени игри : Познай гостите

Тази игра е най-изискващата от игри за сватба . Играта е по-подходяща за малки сватби с гости до 50 човека. Трябва да се извади по 1 снимка на всеки гост от детството му. Закачат се на едно голямо табло и идеята е хората да се опитат да познаят кой – кой е. Като естествено този, който е познал най-много получава голяма награда и много слава 🙂

Ако тази статия ви е била от поза може да видите останалата част от моя блог, където ще намерите още много информация за сватбения си ден. Ако искате да разгледате още от моята работа може да ме последвате в инстаграм или фейсбук.

SHARE THIS STORY