Семейна фотосесия

"Всяко семейство си има история! Добри дошли в нашата...."

Семейна фотосесия в София

Семейна фотосесия в София е една прекрасна възможност да овековечим пътуването на едно семейсто през времето, като естествено почваме със сватбена фотография. Аз празнувам семейството, защото то е от тези изчезващи видове в днешното аморално настояще. И понеже празнувам семейството, то давам 110% от себе си за да могат да се запаметят тези уникални мигове, за които ще може не само да разкажете на внуците, но и да им покажете. Семейна фотография е задължение! Мойте баба и дядо пазеха една дървена кутия със снимки, която пазя и до днес!  Обичам семейните фотосесии и за това през последните години реших да се фокусирам специално върху тях. Имах възможност да снимам семейства, съставени само от съпруга и съпругата, но имах възможност и да снимам и доста по-големи семейства с по 5 деца и мога да кажа, че имам достатъчно опит и съм подготвен от напълно нормални семейства до напълно "шантави" семейства! Може да разгледате и фейсбук страницата ми за допълнителни впечатления.

Какво получавате със Семейна фотография

За едночасова семейна фотография вие ще получите куп спомени, които никога няма да забравите. Една фотосесия започва с подготовката, още преди началото й. За да дам най-доброто от себе си ще ми трябва най-обща информация като имена и главни интереси, които можем да свържем с идеята на фотосесията. После се уточнява мястото, на което ще ще направим Семейна фотосесия в София , като това място може да бъде вашия дом или по мое предложение някое по-интересно място, а като професионален фотограф разполагам с голям набор на локации. Винаги давам инструкции за грим, облекло и всякакъв друг реквизит, който би бил от ползва и държа за спазването им. За едночасова семейна фотография вие ще получите около 60-80 кадъра, от които около 25-30 ще са уникални. Не е необходимо да се чудите как да застанете, защото аз давам инструкции за позициониране през цялото време. Времето за обработка на снимките е 14 дни, като може да бъде поръчана експресна обработка за 3 дни. Цените може да видите от тук.

*Могат да бъдат поръчани от най-обикновенни албуми до луксозни с корица от естествена кожа. Допълнителен печат също е възможен(календари, канави и отделни снимки).