Фото Будка / Фото Ъгъл

Фото будка GIF

Фото будка или фото ъгъл е един от по-модерните начини, с които можем да забавляваме гостите на нашето сватбено тържество. Фото будките представляват отделено място в залата, на което хората си правят групови снимки, ползвайки реквизити, а след това всеки от гостите на дадена снимка може да получи своята принтирана снимка секунди по-късно. Като сватбен фотограф съм имал възможността да снимам много щури, забавни и запомнящи се сватби и наличието на фотобудка прави предразполагането на гостите към едно страхотно празненство в пъти по-лесно. Фото будката позволява на гостите не само да получат своите снимки на момента, но също така оставя един невероятен спомен от вашия най-щастлив ден. Тези снимки обикновено се закачат по стените или хладилниците в домовете на вашите гости, припоняйки им често за "онзи страхотен купон". Всички бихме искали гостите ни да се забавляват както на никое друго място и сватбените игри(за които може да прочетете от тук) са страхотен начин за това, но осигуряването на фотобудка е на съвсем друго ниво в това отношение. Но нещата не приключват до тук! Хората могат да получат своите снимки на хартия, но едновременно с това да вдигнат и доста шум в социалните мрежи чрез получаването на снимките и в електронен вариант още на момента или пък генерирането на GIF(компилация от няколко снимки, които се изреждат една след друга). Всичко това става с предварително изготвен и одобрен от вас шаблон, който стои на всяка една снимка.
Може да разгледате сватбените пакети от тук.

Основни функции на Фото будката

Принтиране

Фото будката прави 3 последователни снимки, които ще се отпечатат на един лист(според зависи от шаблона), между всяка от които се дава известно време за смяна на реквизита. Печатът на снимките се осъществява едва няколко секунди след като снимките са одобрени от вашите гости, а качеството е повече от невероятно!

GIF

Абревиатурата означава "графичено-заменим формат", което значи, че в един файл се изреждат няколко снимки, а това е изключително популярен начин за привличане на внимание и комуникация. Ето защо тази функционалност е изключително важна! Споделянето на GIF-ът в социалните мрежи или с близки разказва история, която не може да бъде разказана с една статична снимка.

Дигитални копия

Най-хубавото на всичко е, че сватбената двойка получава всички дигитални копия на от фотобудката в рамките на следващия ден. Дори и да сте пропуснали някой момент от веселбата около фотобудката, то не се безпокойте, защото всичко ще е пред вашите очи няколко часа по-късно.

Цена и условия за фотобудка / фото ъгъл

 • Стандартен

 • 550лв
 • 5 часа заетост

  Асистент

  300 принтирани снимки

  Неограничен брой GIF's

  Реквизити

  Изпращане на дигитални копия

 • Делукс

 • 700лв
 • 6 часа заетост

  Асистент

  500 принтирани снимки

  Неограничен брой GIF's

  Реквизити

  Изработка на персонален шаблон

  Опция за зелен екран

  Изпращане на дигитални копия

Условия за ползване на Фото будка

 • Наемът на фотобудката е възможен само в пакет с фотографските услуги от www.fotografia.bg
 • Капарирането на фотобудката е в размер на 70лв.
 • Овъртайм на фотобудката е 100лв/час
 • Допълнителни снимки към главния пакет могат да се поръчат предварително или на място, като цената е 100лв./100 снимки
 • Изготвянето на персоналния шаблон се изготвя с предварителното ви съгласие

Може да се свържете с мен чрез контактната формаили да посетите фейсбук/инстаграм страницата ми. За начина на работа и някои основни съвети за най-добрия сватбен ден и още много може да посетите моя блог към сайта.
Върнете се към началото.