Горска сватба в къща за гости "Горският Цар"

Имам признание да направя. Понеже доста от познатите ми и приятелите ми ме ангажират като фотограф и често виждам как се развиват едни взаимоотношения в социалните мрежи...та понякога има двойки, които си казвам "леле, дано да ми пишат да им снимам сватбата". Е, Иванина и Дейвид бяха такава двойка - исках да снимам сватбата им хаха. И като Иванина ми писа направо си се зарадвах (::: На първата ни среща те ми обясниха, че отавна са харесали начина ми на заснемане и обработка и мислят, че моята фотография би паснала идеално за такава сватба. А каква е сватбата? Еми в гора...или по-скоро гориста местност. Аз обичам гората, обичам и горските хора! А буквално 1 час след като приех да заснема тяхната сватба с мен се свърза друга двойка, която желаеше да заснема тяхната сватба на другия край на България от ранни зори. Нещата нямаше как да станат - или едната сватба, или другата. Сега зная, че съм направил правилния избор!

Изнесения ритуал на Иванина и Дейвид

Фотосесия и сватбеното парти

Изборът за фотосесия го направи Иванина, огромният язовир Огоста, който се намираше на 15 минути с кола от градината. Естествено, както винаги, дори и да ми дадете 5 часа за фотосесия, то няма да ми стигне, но пък когато клиентите са доволни, то това е всичко, което е необходимо.

Попринцип, ставайки въпрос за вечерни сватби винаги ползвам светкавици, но на тази сватба младоженците така се бяха погрижили за осветлението и атмосферата, че направо щеше да си бъде грях да разваля всичко с моите светкавици. Ето защо употребата на светкавица беше минимално, за да се запази цялостната атмосфера и настроение на сватбата. Друг акцент, който мога да поставя върху тази сватба бяха изненадите за мен, имаше цели две! Не мисля, че и младоженците знаеха, че да ме предупредят, защото аз винаги казвам на двойките "Ако някой иска да ви прави изненада, то нека се свърже с мен за да бъда подготвен" и понякога идват гости и близки и ми казват, че са подготовили нещо. Този път не стигнахме до там и трябваше да бъда "адаптивен". Родителите на младоженците бяха подготвили огромна 5-минутна заря в чест на новото семейство. Нещата се случиха толкова бързо, че снимах с каквото имам под ръка, както мога хахах. Другата изненада беше, когато вече на 13-я час бяха минали всички основни неща в една сватба и с Иванина и Дейвид сбогувахме. Тръгвам аз да си прибирам техниката, правя две крачки в посока автомобила си и чувам еуфория от всички. Жив оркестър. Няма как. Вадя апаратите, настройвам до колкото мога и се връщам за да заснема този миг. Не съжалих, вярвам и младоженците не съжалиха!

Свържете се

Портфолио

Инвестиция

Цяла сватба