МОРСКАТА СВАТБА И БОМБАТА В ТЮЛЕНОВО

Честно да ви кажа, много се притеснявах за тази сватба. Не за друго, но беше организирана за средата на Септември, а тогава е доста дъждовно, а когато отида на да снимам на мега якото място се надявам всичко да сработи по възможно най-добрия начин. А да не говорим, че Мартина и Радо са двойка, която направо обожавам и вероятно вече сте ги виждали някъде из сайта или социалните мрежи, тъй като съм бил техен "лайфстай" фотограф, семеен фотограф, а сега и сватбен фотограф. Слава на Бога, че времето беше повече от страхотно - не беше нито много жега, нито много студ, идеалните условия за сватбена фотография.

А ето и каква беше атмосферата - кола след кола се изливаха всичките им близки приятели и колкото повече време минаваше, толкова повече виждаш колко чил е цялото събитие, без напрежение, без драми, "онли гуд вайбс!"

СВАТБЕНА ВЕНЧАВКА ПОД ЯРКОТО СЛЪНЦЕ

Фотосесия и бомбата на Тюленово

На мен този район от България не ми е познат, макар да съм снимал сватби в много и различни градове. Ето защо се доверих на Мартина или по-скоро брат й. Направихме фотосесията на Тюленово, където има проход между скалите, но понякога имаме непредвидени ситуации. Докато пътувахме просто не можехме да намерим мястото, където се слиза към самите скали. Отне ни около 20-25 минути докато намерим точното място, това време е изгубено време, НО винаги казвам - абе може и така да е трябвало да стане, кой знае... Мисля, че направихме една много добра кратка фотосесия.

А да, и за бомбата не казах. Буквално на следващия ден преглеждах новините в интернет и видях, че водещата новина е за "бомба дрон на скалите на Тюленово". Е, слава Богу не я срещнахме тази бомба...иначе щяхме да "гърмим!"

Сватбено парти във Вила Калиакра

Както на сватбата на Иванина и Дейвид от преди няколко месеца напоследък осъзнавам, че е много важно да се запечата атмосферата на цялото събитие, а не просто да се отрази по възможно най-перфектния технически начин. С две думи това, което искам да кажа е, че избрах да НЕ снимам със светкавици или ако ползвам светкавици, то да бъде много лека запълваща светкавица. По този начин нямаме плоски снимки, в които обекта е синьо/бял, а всичко зад него е черно. Запазваме атмосферата. Това означава когато Мартина и Радо си прегледат снимките да видят това, което са видяли и в деня на сватбата си, а не нещо драматично различно. А до колкото знам хората не гледат през призмата на светкавицата. Не съжалявам, даже се гордея и много се радвам на крайния резултат. А относно партито? Беше мега яко, мега чил, точно каквито са и младоженците, не беше нафрашкана програмата с хиляди неща - просто морето, приятели и купон!

Свържете се

Портфолио

Инвестиция

Цяла сватба