Комплекс Елинор привества най-щурото сватбено парти

Преди няколко месеца бях сватбен фотограф на една сватба в Пловдив и там се запознах със Здравка. Деня си минаваше и по едно време почнаха общите снимки с гостите. Тогава тя ми подаде едно "полароидче" и ме помоли да й направя снимка с младоженците. Аз естествено го взех и се пошегувах "Добре, добре, но да ме помниш с добро като дойде принца на живота ти" без въобще да знам(а и тя), че всъщност скоро и предстои годеж. Месец по-късно тя се свърза с мен за да ми каже, че вече има принц и се надява и фотограф да има 🙂

ВЯРАТА Е ДВИЖЕЩАТА СИЛА В ЛЮБОВТА

Сватбена фотосесия в Парк "Пеньо Пенев"

Аз не съм от Димитровград и за първи път(надявам се не и за последен) снимам сватба там и можех да се ориентирам само по думите на Здравка и Дончо относно местата за фотосесии. Често клиентите ми ми препоръчват места за фотосесии, които в тяхния ум са уникалните места, но всъщност не са нищо особено от фотографска гледна точка. Искахме да отидем на един близък Язовир, но щяхме да се отдалечим от ресторанта и нямаше как, а този парк беше много близко и до църквата и до ресторанта. Направихме кратка фотосесия с кумовете и шаферите и продължихме навътре към парка. За огромна радост нямаше много хора и имае няколко диви кътчета, които не бяха "пипани от човешка ръка" - това е важно за истинските снимки.

Сватба в Комплекс Елинор, Крепост

Бях гледал сватбени снимки от Комплекс Елинор преди време от един познат колега и си бях казал "Ех, кога ли ще мога да снимам и аз там" без да подозирам, че ще е още тази година. Комплексът е много хубав за летни сватби, а също така и за такива, които като тази, са през Септември месец и има вероятност от валежи. Както можете да забележите атмосферата на ресторанта е уникална! Храната и обслужването също бяха на доста високо ниво.

Единственият негатив, който може би не е към самия ресторант, беше осветителя. Както при сватбата на Митко и Ина във вила Юстина, Перущица така и тук, осветителя се оказа неразбран човек и не се съобрази с моите препоръки. Осветителите до голяма степен могат да съсипят работата на фотографа, но ако осветителя е разбран човек, то той би се съобразил и би било добре за всички. На молбата ми да няма точково осветление към хората(различни цветни форми, които се мърдат през цялото място) отговора беше "Ти ако искаш направо да си тръвам, а?". Не е хубаво да става така, защото впоследствие хората ще имат цветни форми върху лицата си, а аз ще се мъча да ги смекча в пост продукцията.

Свържете се

Портфолио

Инвестиция

Цяла сватба